Selepas Mendapat Tracking Number

Kanicen Nix

==============

PERKARA ASAS

  1. Kami sentiasa berusaha sebaik yang boleh untuk memastikan keadaan barang dalam keadaan yang baik sebelum membuat penghantaran.
  2. Jika ada sebarang isu sila inform kami terlebih dahulu. Akan kami tangani sebaik yang boleh.
  3. Semua courier servis biasanya memasukan data penghantaran ke dalam sistem agak lewat sikit. Jadi harap bersabar. Ada situasi barang telah pun sampai ke tangan namun dalam sistem masih tidak menunjukan sebarang status.
  4. Selepas mendapat tracking no pastikan anda follow up dengan status barang anda. Ini kerana kehilangan berlaku apabila kita leka. Jika anda tidak menerima barang dalam masa 2-3 hari maxima sila hubungi courier yang berdekatan dengan alamat penghantaran anda secepat mungkin. Elak biarkan terlalu lama di hub penghantaran kerana biasanya akan berlaku kehilangan. Jika gagal menghubungi mereka sila inform kami juga supaya kami juga boleh membantu apa yang perlu.
  5. Baki TIDAK AKAN di masukkan ke dalam sampul pos kerana terlalu banyak kes kehilangan. Jadi jika kami ada berhutang dengan anda mohon info kami dengan memberi no akaun.
  6. Jika kami TIDAK reply sila bersabar kerana kami mungkin tidak sempat atau berada di luar kawasan atau sibuk dengan urusan lain.
  7. Sila check barang anda sama ada berada dalam kondisi yang sepatutnya. Jika ada kesan-kesan yang meragukan jangan sesekali menerimanya. Sila buka dahulu kandungannya di depan posmen supaya ada bukti ia bukan silap anda. Anda harus pastikan ia berada dalam keadaan yang sepatutnya sebelum menerimanya.
  8. Jika ada perkara lain dimana anda memerlukan bantuan kami sila hubungi kami di page Facebook kami di: https://www.facebook.com/kanicennixmalaysia/

Terima kasih kerana sudi support brand Malaysia. Moga anda ada rezeki dengan hasil tangkapan. Jika ada kami amat berharap anda dapat PM kami gambar atau membuat posting di group-group yang sesuai. Bantuan merekomen produk Kanicen Nix kepada kawan-kawan amat dihargai. 🙂