Customers Catches

Soft Bait Geli Geli dan Brudu Umpan Paling Mujarab

Geli Geli dan Brudu adalah antara umpan yang paling mujarab bagi pemancing ultralight. Rata-rata mengatakan ia umpan anti kumpaw. Umpan Geli Geli telah menjadi umpan fenomena seperti jenama Colgate dimana semua pembersih gigi dikatakan Colgate begitu juga dengan umpan soft bait Geli Geli dimana hampir banyak jenama yang keluar di pasaran menggunakan nama Geli Geli.

Salah seorang penyokong brand Kanicen Nix yang bernama ZuLhafiz Haziq hobinya ialah “membako” big boss Kanicen Nix apabila dapat hasil menggunakan produk Kanicen Nix. Katanya bahagia apabila dapat membuat pembakaran.

ZuLhafiz Haziq cukup suka menggunakan umpan soft bait Geli Geli untuk memancing ikan haruan dan Brudu untuk memancing ikan bulan. Katanya kawasan yang liat untuk ikan memakan umpan tiruan insyaallah dengan menggunakan umpan soft bait Geli Geli dan Brudu original keluaran Kanicen Nix bakal memberi anda senyuman.

Anda berminat untuk membeli soft bait Geli Geli dan Brudu keluaran Kanicen Nix? Mencari penjual yang berdekatan? Sila masuk dalam link ini:

Penjual Sah Produk Kanicen Nix / Verified Sellers

Jika tiada penjual yang berdekatan anda boleh menghubungi kami terus di:

Page FB: https://www.facebook.com/kanicennixmalaysia/
Instagram: https://www.instagram.com/kanicennix/

Ada gambar cantik? PM di messenger KN.

Ini linknya: https://www.facebook.com/kanicen/

Terima kasih atas sokongan 🙂

Related Articles

Ikan Merah, Mangrove Red Snapper, Siakap Putih, Barramundi, Ikan Raja, Peacock Bass, Siakap Merah, Mangrove Jack, Jelawat, Leptobarbus Hoevenii, Koi, Nishikigoi, Haruan, Channa Striata, PB, Peacock, Sebarau, Hampala Barb, Bujuk, Forest Snakehead on Geli-Geli Worms, Brudu Softbait, Silau Spoon, Ultralight Rod

Kanicen Nix

Australia Ultralight Fishing With Kanicen Nix Geli Geli Worms

Kanicen Nix

Mambang Hitam – The Battle of Unexpected Species

Kanicen Nix