Customers Catches

Umpan Geli-Geli Jarang Mengecewakan

Rata-rata pemancing ultralight sering mengatakan umpan Geli-Geli worms keluaran Kanicen Nix jarang mengecewakan. Ia antara umpan tiruan soft plastik yang wajib ada di dalam kotak mancing. Apabila waktu kecemasan umpan ini boleh dijadikan sebagai usaha terakhir.

Umpan Geli-Geli amat efektif untuk semua jenis ikan (antara yang biasa ialah haruan, peacock bass, ketutu, bujuk, sebarau) kerana saiznya sesuai dengan diet ikan yang ada diperairan Malaysia sekarang. Seperti informasi yang diberi di website umpan tiruan Geli-Geli ini ia telah direka bentuk oleh Kanicen Nix sendiri hasil dari pengalaman bertahun-tahun sebagai pemancing yang sentiasa berusaha untuk memahami “apa ikan mahu” berdasarkan beberapa faktor penting seperti diet, habitat, cuaca dan air.

Umpan ini juga terkenal di serata Indonesia, Philippines, Singapore, America dan Australia. Ia teelah menjadi kegemaran pemancing ultralight dan juga finesse angler yang menyedari fleksibiliti yang ada pada umpan Geli-Geli.

Dibawah ini adalah gambar salah seorang supporter kental yang sentiasa percaya dengan usaha brand tempatan seperti Kanicen Nix. Terima kasih saudara Muhammad Haziq Dziauddin.

Berminat dengan Umpan Geli-Geli oleh Kanicen Nix? Hubungi kami di:

https://www.facebook.com/kanicennixmalaysia/

Related Articles

Kelah, Borneo Mahseer, Snakehead, Haruan, Channa Striata, Siakap, Barramundi, Peacock Bass, PB, Ikan Raja, Tucunare, Ketutu, Marble Boby, Mangrove Jack, Siakap Merah, Toman, Giant Snakehead

Kanicen Nix

Climbing Perch, Puyu, Tarpon, Bulan, Copper Mahseer, Tengas, Peacock Bass, Ikan Raja, Snakehead, Haruan, Tilapia, Barramundi, Siakap, Channa Lucius, Bujuk, Channa Striata

Kanicen Nix

Shore Jigging With Mambang Hitam Ultralight Jigging Rod

Kanicen Nix